| Šios dienos meniu 7.50 kava su 1,5 š cukraus (namie) 8.30 kava su 1,5 š cukraus (darbe) 9.15 1 sausainis apie 30 kcal 12.00 krevečių sriuba su duona+arbata su cukrum 14.30 jogurtinio torto gabaliukas+kava su pienu 19.00 daug šaltibarščių (gal kokie 600-700 gr) su virtom bulvėm 22.00 balto vyno taurė Kaip Jums atrodo? | ||
| Na manau, kad teks išmokti valgyti pusryčius, kad vakare nebūtų "daaaug šaltibarščių". Ir patariu mažint cukrų, įtraukt daržovių ir keletą vaisių vietoj tortų. Na bet čia gal kokia šventė buvo- ir vynas ir tortas, žiūrėsim kaip tau toliau seksis. | ||
| Šios dienos meniu 7.50 kava su 1,5 š cukraus (namie) 8.30 kava su 1,5 š cukraus (darbe) + mažiukas sumuštinukas su avokadu 12.00 šaltibarščiai su bulvėm, 30g pašteto 13.00 sausainis na koks 40 kcal 17.00 šaltibarščiai su bulvėm 20.30 kavinėj baklažanų, cukinijų, morkų, troškinys su feta (su aliejum) gal kokie 200 g alaus 500g Kažkokios šaltibarščių dienos užgriuvo Ką manot? | ||
| Mažinam cukrų? | ||
| Man tai toks diiiiiiddddeeelllliiiisss menių. Manau reiktu valgy padalinti į 5 - trys pagrindiniai ir 2 užkandžiai. Užkandžiai kad būtu koks vaisis, o pusryčiams rinktis kokią košę, o į kavą geriau būtu kokį medu dėti, pietums kažką sočiau, kokia krutinėle ir daržovių (na pati taip nevalgau). | ||
Avižinė rašė: Mažinam cukrų? Dėkui Šiandienos meniu: 10.15 Kava su 1,5 š c 10.30 3 grudų košė (virta su pienu, sviestu, cukrum 12.30 Kava su 1,5š c 15.00 Krevečių traškučiai 200 kcal 18.30 Didelis pomidoras, 3 agurkėliai, paprika, 2 pic nic lazdeles apie 150 kcal, alvuogių aliejus, juodos duonos riekė 20.00 Baltas šaltas sausas vynas | ||
pelene2 rašė: Man tai toks diiiiiiddddeeelllliiiisss menių. Manau reiktu valgy padalinti į 5 - trys pagrindiniai ir 2 užkandžiai. Užkandžiai kad būtu koks vaisis, o pusryčiams rinktis kokią košę, o į kavą geriau būtu kokį medu dėti, pietums kažką sočiau, kokia krutinėle ir daržovių (na pati taip nevalgau). ačiū, rytoj kavą gersiu su medumi | ||
| Šiandien sveriu 65,00kg | ||
| Šiandien tik pusryčiai normalius, o kiti valgymai kaip užkandžiai. Mano akimis stipriai trūksta rimtesnio maisto. | ||