| Sveiki | ||
| Sveika! O koki antsvori turi ar tik siaip dailini figura? | ||
| Taigi per tuos 2m. bandziau dar suploneti,bet kaip sustojo taip sustojo kristi kilogramai.(tikriausiai organizmas apsiprato prie mitybos iprociu) namuose viska virdavau garu puode ir pirkdavau tik sveika maista bet va dabar kita situacija.esu uzsieni ir dar vaika priziuriu (7men.) tai apie maisto gamyba galima pamirst.esu jau menuo cia bet net nesilaikant mano senu mitybos iprociu nepriaugo nei gramas, o tik nukrito 1kg. apie mane: man 20m. svoris: 71kg. ugis: 171cm. 07.21: 71kg 07.28: 68.5kg 08.04: 68.9kg | ||
| Siandienos meniu: Pusryciai: braskes su pienu Pietus: ryziai Pavakariai: ledu porcija (cia raso kad dietiniai Vakariene: 2 persikai Aisku dar zalia arbata ir vanduo | ||
| Labas Blogas meniukas!! reik mažiausiai surinkt 1200 kcal | ||
| Bet kad siandien taip nieko nesinorejo | ||
| Juk dar ne vėlu, suvalgyk dar ką nors. Dietinius ledus mesčiau per bortą, neaišku kokio ten š pridėta, geriau jau paprastų nusipirkt, jei labai nori. | ||
| Paklausiau tavo patarimo ir dar atsigeriau pieno su grudu paploteliu | ||
| Siandienos meniu : Pusryciai: dribsniai su pienu Priespieciai: nektarinas Pietus: puse idarytos paprikos (viduje jautiena su cibuliu) Pavakariai: pomidoras Vakariene: jogurto indelis | ||
| Jei taip ir toliau laikysiuos tureciau dar kazkiek numest kg | ||