| Sveiki.:> Kaip ir nemažai merginų yra čia rašiusios : turiu persivalgymo problemų. Jei yra galimybė,t.y.esu namuose,nedideliais kiekiais,tačiau visuomet ką nors kramsnoju. Ypač skaitydama,net nejaučiu kaip šalia knygos,atrodo tokia pat svarbi šiam skaitymo procesui,atsiranda bandelė ar dar koks saldumynas. Kai tik kur nors išvykstu ir praalkstu,grįžus prisikemšu skrandį bet kokio maisto ir betkokiais kiekiais. Retai,tačiau kartais maistą išvemiu. O kartais,pasišlykštėjus tokiais savo poelgiais,keičiu juos į taip pat ne ką padoresnius: Baudžiu save keleto dienų badavimu. Žinoma,viskas atsiliepia skrandžiui.Dažnai apima skausmai. Nežinau kaip viską besugražinti į savo vėžes,kai noriu ir sulieknėti,ir turiu psichologinių problemų. Nuo ko viską pradėti? (Esu 15m.Ūgis 166,svoris-59.) | ||
| laba kaip issivemi? vaistais? | ||
| bettersweet, ką čia organizuoji? kokie dar vaistai, siaubas! Svetimejanti, svarbu kad pripažysti savo problemas ir nori žengti link jų sprendimo. Pirmiausia manau tu jauna, ir dar bręsti, tai turi susigyvent su šiokiais tokiais pokyčiais | ||
| o tai kaip jei ne vaistais? | ||
| Niekaip, neduok dieve nuiti iki tiek, kad po kiekvieno valgymo toletą glaustyt reikia. Atrodo, kad nieko nežinai apie mitybos sutrikimus | ||
| o tu tada nesupranti, kaip man to reikia | ||
| Gi tikrai nelinki sau tokio varginančio gyvenimo | ||
| pasipasakosiu tik tokiu atveju, jei pavyks issivemt ir zinosiu kaip tai padaryti, nes dviem pirstais neiseina nors tu ka. Galbut rugstis pades (vitamino C tabletes)? Nors geriau ja, bet galbut per mazai? Ant karto isgeriau 5 tebletes, kazkiek bloga buvo, taciau issivemt neisejo... Galbut manai, kad kalbu kaip mazvaike, taciau patikek, man to tikrai reikia | ||
| o kodėl tu manai jog reikia? koks tavo tikslas? numest svorio? susigadint nervus ir sveikatą? išbalansuot medžiagų apykaitą? vitaminas C pavėlina menstuacijas, geriau daugiau taip nepiknaudžiauk | ||
| tikslas - numesti svorio, kaip ir visi cia susirinkusieji, bent jau dauguma.. tikiu, kad nera, vaistai tik padeda, nors ne visiems | ||